Районният съд в Първомай издаде заповед за незабавна защита на жена

...
Районният съд в Първомай издаде заповед за незабавна защита на жена
Коментари Харесай

Ревнивец разби главата на съпругата си, децата им измиха кръвта от пода

Районният съд в Първомай издаде заповед за незабавна отбрана на жена от село Виница по Закона за отбрана от домашното принуждение, откакто тя е била измъчвана от брачна половинка си. Това се е случило пред очите на трите им деца, които със личните си ръце измили кръвта на майка си.

И в този случай в основата на експанзията е мъжка ревнивост. Съпругът се прибрал от работа по обяд и въпреки домът им да бил спретнат, а обядът – подготвен, той се подразнил, че жена му си гледа телефона. Вдигнал голям скандал, минал зад тила й и я блъснал по главата с тежък предмет. Отворила се близо 6 см рана, кръвта плиснала на всички места и децата били принудени сами да изчистят пода, дивана и леглата от кървавите петна.

След удара дамата часове наред била в безсъзнание и се свестила чак в болничното заведение в Първомай. Лекарите там й оказали първа помощ, само че решили, че животът й е в заплаха, и я транспортирали в УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив, където близо седмица медиците се борили да я спасят. Състоянието й било усложнено поради хронична хипертония и анемия. Многодетната майка е с пет шева на главата, има загуба на паметта и до момента изпитва мощни болки. Въпреки това, сходно на случая с Дебора, заключението на съдебно-медицинската експертиза е, че става дума за „ лека телесна щета “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР